ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες στον Πλακιά, Ρέθυμνο

Εκτός από το να κολυμπάτε στις πανέμορφες παραλίες του Πλακιά, μπορείτε είτε να εκμεταλλευτείτε τα καλοκαιρινά μελτέμια για να κάνετε ιστιοπλοΐα, wind-surfing, θαλάσσιο σκι, kiteboarding κ.α είτε να γνωρίστε τις ομορφιές του βυθού σε συνεργασία με κάποια από τις τοπικές σχολές κατάδυσης.

Για τους λάτρεις της φύσης μπορείτε να περπατήσετε τα πανέμορφα φαράγγια, τα κοντινά χωριά του Πλακιά, χώρους όπου μπορείτε να θαυμάσετε τους πεζόδρομους.

Τέλος για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα το περπάτημα υπάρχει η δυνατότητα του ποδήλατου και οι οργανωμένες εκδρομές με άλογα ή γαϊδουράκια στις γύρω περιοχές και στις παραλίες.

ΚΟΛΥΜΠΙ

Υπέροχες αμμώδεις παραλίες για κολύμπι, με πεντακάθαρα νερά, άλλες ερημικές και άλλες με κόσμο, ακολουθούν η μία την άλλη, ανάμεσα σε απότομα βουνά που βυθίζονται στη θάλασσα.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Οι φίλοι των θαλάσσιων σπορ έχουν πολλές επιλογές στην περιοχή του Πλακιά: beach volley, ιστιοπλοΐα, windsurfing, μπανάνα και ringo φουσκωτά, θαλάσσιο σκι, wakeboarding κλπ..

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Για πεζοπορία μπορείτε να απολαύσετε τα μοναδικά και πανέμορφα φαράγγια, πλούσια σε πανίδα και χλωρίδα, τους ελαιώνες, τα κοντινά χωριά του Πλακιά, χώρους που μπορείτε να θαυμάσετε τους πεζούς.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Η θάλασσα του Πλακιά και οι νότιες παραλίες του νομού Ρεθύμνου είναι ιδανικές για καταδύσεις. Υπάρχουν τρία καταδυτικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στον Πλακιά για να σας εκπαιδεύσουν στην κατάδυση.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Το Κέντρο Ιππασίας του Πλακιά σας προσκαλεί να απολαύσετε το γαλήνιο άλογο και το πόνι ανάμεσα στους μικρούς λόφους και τους ελαιώνες καθώς και τις όμορφες παραλίες του Πλακιά.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ

Ο Πλακιάς έχει να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μια από τις εκδρομές με καραβάκι. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις νότιες ακτές της Κρήτης και να επισκεφθείτε υπέροχες παραλίες.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER