Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Σας υποσχόμαστε την πολύ καλή εξυπηρέτησή σας. Τα δωμάτιά μας είναι καθαρά, πολύ φιλικά και πλήρως εκσυγχρονισμένα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειασθείτε για τις αξέχαστες διακοπές σας. Ο ήλιος, η θάλασσα, η φύση και το χαμόγελό μας θα σας συντροφεύουν όλες τις ημέρες της παραμονή σας.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε.

Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δήμου Φοίνικα ``Φιλοξενία`` Πλακιάς

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλίες Πλακιά

Υπέροχες αμμώδεις παραλίες για κολύμπι, με πεντακάθαρα νερά, άλλες ερημικές και άλλες με κόσμο, ακολουθούν η μία την άλλη, ανάμεσα σε απότομα βουνά που βυθίζονται στη θάλασσα.

ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

Φοινικόδασος Πρέβελης

Στις όχθες του Μεγάλου Ποταμού, που μεταφέρει τα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού, σχηματίζεται το φοινικόδασος.

ΜΟΝΗ ΠΡΕΒΕΛΗ

Μονή Πρέβελη

Η Μονή Πρέβελη βρίσκεται σε απόσταση περίπου 8 χλμ από τον Πλακία, στις δυτικές πλαγιές του Μεγάλου Ποταμού, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΡΕΒΕΛΗ

Φαράγγι Πρέβελη

Το φαράγγι του Πρεβέλι βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος από φοίνικες, όπου ο Μεγάλος Ποταμός ρέει σε μια θαυμάσια αμμουδιά.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΟΤΣΥΦΟΥ

Φαράγγι Κοτσυφού

Το φαράγγι του Κοτσυφού είναι ένα εντυπωσιακό φαράγγι και ξεκινάει από το χωριό Κάνεβος και καταλήγει στον Πλακιά.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ

Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Το Κουρταλιώτικο Φαράγγι είναι ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της Κρήτης, έχει μήκος 3 χλμ και βρίσκεται 10 χλμ περίπου από τον Πλακιά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΙΑ

Learn More

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες στον Πλακιά, Ρέθυμνο

ΚΟΛΥΜΠΙ

Κολύμπι

Υπέροχες παραλίες, με πεντακάθαρα νερά, άλλες έρημες και άλλες με τον κόσμο, ακολουθούν η μία την άλλη, ανάμεσα σε απότομα βουνά που βυθίζονται στη θάλασσα.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Θαλάσσια Σπορ

Οι φίλοι των θαλάσσιων σπορ έχουν πολλές επιλογές στην περιοχή του Πλακιά: beach volley, ιστιοπλοΐα, windsurfing, μπανάνα και ringo φουσκωτά, θαλάσσιο σκι, wakeboarding κλπ..

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Περπάτημα

Για πεζοπορία μπορείτε να απολαύσετε τα μοναδικά και πανέμορφα φαράγγια, πλούσια σε πανίδα και χλωρίδα, τους ελαιώνες, τα κοντινά χωριά του Πλακιά, χώρους που μπορείτε να θαυμάσετε τους πεζούς.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Κατάδυση

Η θάλασσα του Πλακιά και οι νότιες παραλίες του νομού Ρεθύμνου είναι ιδανικές για καταδύσεις. Υπάρχουν τρία καταδυτικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στον Πλακιά για να σας εκπαιδεύσουν στην κατάδυση.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Ιππασία

Το Κέντρο Ιππασίας του Πλακιά σας προσκαλεί να απολαύσετε το γαλήνιο άλογο και το πόνι ανάμεσα στους μικρούς λόφους και τους ελαιώνες καθώς και τις όμορφες παραλίες του Πλακιά.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ

Ταξίδια με βάρκα

Ο Πλακιάς έχει να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μια από τις εκδρομές με καραβάκι. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις νότιες ακτές της Κρήτης και να επισκεφθείτε υπέροχες παραλίες.

Διαμερίσματα & Στούντιο

Δωμάτια - Διαμερίσματα στον Πλακιά Ρεθύμνου

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Θαυμάσια μέρη για να δείτε, Όμορφα μέρη για να είστε